Γινε Μελος του ΑΟΦΑ-AAC

Γινε μελος του ΑΟΦΑ-AAC!

 

Sima_AOFAΓίνε μέλος του πρωτοπόρου Ομίλου που υλοποίησε το όνειρο των φίλων του Αεροβόλου για Αθλήματα Σκοποβολής Ανοιχτού Πεδίου με Αεροβόλο όπλο. Η δημιουργία αρχικά του ΑΟΦΑ-AAC, η ενεργή συμμετοχή των μελών του και στη συνέχεια η διαρκής επιθυμία για άνθιση της αθλητικής και ψυχαγωγικής σκοποβολής με Αεροβόλα όπλα ανοιχτού πεδίου δημιούργησαν τις βάσεις για ένα λαμπρό μέλλον. Με κύρια αφορμή το πλούσιο σε ενέργειες παρελθόν, κοιτάμε πάντα το μέλλον με αισιοδοξία και υποσχόμαστε μια ευχάριστη εκτόνωση από τη καθημερινότητα με δράσεις που περιλαμβάνουν Ασφάλεια, Ανταγωνιστικότητα, Ψυχαγωγία και ένα ευχάριστο περιβάλλον για τους φίλους της σκοποβολής Ανοιχτού Πεδίου με Αεροβόλα όπλα. Γίνε μέλος κι εσύ του ΑΟΦΑ-AAC!

 

ΙΣΤΟΡΙΑ του ΑΟΦΑ-AAC

2010

Αρχές του 2010 συντάσσεται από τα Ιδρυτικά μέλη το Καταστατικό του Ομίλου και κατατίθεται αίτηση σύστασης του ΑΟΦΑ, του Ομίλου όλων των Φίλων του Αεροβόλου. Στις 29 Δεκεμβρίου 2010 το Πρωτοδικείο Αθηνών εγκρίνει την αίτηση σύστασης του ΑΟΦΑ.

2011

Στις 10 Φεβρουαρίου 2011 ο ΑΟΦΑ καταχωρείται στο βιβλίο αναγνωρισμένων σωματείων του Πρωτοδικείου Αθηνών. Συγκροτείται το ΔΣ και αναλαμβάνει το Πρωτοποριακό του έργο.

Ο Πρόεδρος του ΑΟΦΑ επισκέπτεται στην Τσεχία τον Ladislav Ninger (Πρόεδρος Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Bench Rest και Αντιπρόεδρος Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Bench Rest).

Ο ΑΟΦΑ επίσημο μέλος των Διεθνών Ομοσπονδιών WRABF / ERABSF.

Ο Ladislav Ninger (Πρόεδρος Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Bench Rest και Αντιπρόεδρος Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Bench Rest) επισκέπτεται τον ΑΟΦΑ σε ημερίδα που οργανώνεται με θέμα «Το Αεροβόλο στην Ελλάδα και το Αγώνισμα του Bench Rest με Αεροβόλο».

Μέλη του ΑΟΦΑ εκπαιδεύονται ως Αρχηγοί βολής και Κριτές - Βαθμολογητές για το Αγώνισμα του Bench Rest με πιστοποίηση από τις Διεθνείς Ομοσπονδίες και αποκτούν δικαίωμα εκπαίδευσης για άλλους ενδιαφερόμενους καθώς και τη δυνατότητα υποστήριξης αγώνων άλλων Σκοπευτικών Σωματείων στο άθλημα του Bench Rest.

2012

Ο ΑΟΦΑ συμμετέχει για πρώτη φορά σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα BR που διοργανώνει η WRABF σε μορφή POSTAL (ηλεκτρονική αποστολή αποτελεσμάτων σε αγώνες που διοργανώνονται σε Εθνικό Τοπικό επίπεδο).

Ο ΑΟΦΑ διοργανώνει μεγάλο ενδοσυλλογικό Τουρνουά -προσαρμοσμένο στους Διεθνής Κανονισμούς- που ολοκληρώνεται στα μέσα του 2013 σε κύκλο οκτώ (8) αγώνων για την προετοιμασία και εν όψη της συμμετοχής του στο Παγκόσμιο Κύπελλο και Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Benchrest που διεξάγεται στο Plzen της Τσεχίας.

2013

Ο ΑΟΦΑ τον Αύγουστο του 2013 συμμετέχει με πενταμελής αποστολή -αποτελούμενη από τέσσερις (4) σκοπευτές και συνοδό τον Πρόεδρο του Ομίλου- στο Παγκόσμιο Κύπελλο και Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Benchrest που διεξάγεται στο Plzen της Τσεχίας.

2014

Με τη λήξη της 1ης θητείας 2011-2013 ο ΑΟΦΑ εκλέγει το νέο του ΔΣ για τη 2η θητεία 2014-2016.

Μετά από Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών του ΑΟΦΑ υποβάλλεται αίτημα ένταξης του Ομίλου στη Σκοπευτική Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΣκΟΕ).