Ευχές για το 2016

Sima_AOFA

Αγαπητοί φίλοι συναεροβολιστές.
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας, θέλω να ευχηθώ σε όλους σας αλλά και στον καθένα ξεχωριστά Υγεία και Ευτυχία για το 2016.
Για το Σύλλογό μας, η νέα χρονιά έρχεται με τους καλύτερους οιωνούς, αφού πέρα από όλα τα άλλα καλά που προσδοκούμε, ο Αγιος Βασίλης μάς έφερε ένα ξεχωριστό μπουναμά.
Με μεγάλη μου χαρά και ικανοποίηση, σας ανακοινώνω ότι από 1/1/2016, ο Σύλλογός μας αποκτά την φυσική του έδρα και έχει πλέον στη διάθεσή του τον δικό του αποκλειστικό και νόμιμο χώρο άσκησης μόνο για τα μέλη του, το «Προπονητήριο του ΑΟΦΑ», που θα στεγάζεται στις εγκαταστάσεις του σκοπευτηρίου του Σκοπευτικού Ομίλου Ελευσίνας.
Ο χώρος, με μέγιστο διαθέσιμο μήκος 40 μέτρα, είναι κλειστός και θερμαινόμενος και έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει μέχρι 10 διαδρόμους για το αγώνισμα του Benchrest, αλλά διαθέτει επίσης και τον αναγκαίο εξοπλισμό για προπόνηση για το αγώνισμα του Field Target.
Σας καλώ λοιπόν όλους στα εγκαίνια του Προπονητηρίου μας που θα γίνουν το Σάββατο 23/1/2016 στις 19:00, όπου θα κόψουμε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα μας και θα κάνουμε τις απονομές των επάθλων για την αγωνιστική περίοδο του 2015.
Χρόνια πολλά και καλή νέα χρονιά

Νικόλας Μάγειρας
Πρόεδρος ΑΟΦΑ

 

No Comments Yet.

Leave a comment

You must be Logged in to post a comment.